Pastrues i Pushit të Rrobave

Produkt i ri

1 490 Lekë

-1 000 Lekë

2 490 Lekë

Pushi në rrobat tuaja nuk ështe më një problem. Me këtë pajisje veshjet tuaja do të duken si të reja! 

Më shumë detaje

shpërndaje

Pushi në rrobat tuaja nuk ështe më një problem. Me këtë pajisje veshjet tuaja do të duken si të reja! 


3 nivele shpejtësie
Me karikim
Thikë e mprehtë e rrotullueshme
Kosh mbeturinash i lëvizshëm
Furçë pastrimi

Përdorimi: Shtrijeni mirë rrobën që dëshironi të pastroni nga pushi dhe kalojeni gradualisht në sipërfaqen e sheshtë.

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale