Qese Rrobash Me Vakum

Produkt i ri

990 Lekë

-500 Lekë

1 490 Lekë

Çantë praktike që kompresohet me anë të një fshese të thjeshtë me korent.
Perfekte për të vendosur rroba që zënë vend dhe që janë të buta.
Material i cilësisë së lartë.
Shumë e përshtatshme për sistemimin e sendeve të shtëpisë.
Shmang çdo insekt, aromën e keqe, myshkun dhe mban çdo gjë të pastër larg pluhurave.

shpërndaje

    8 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

    Rregjistrohu për Newsletter

    Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale