Më të shiturat

Blog navigation

Blog categories

Latest posts

Kuzhina Ime

Kuzhina Ime

 • Vetitë kuruese të lëngut të shegës
  Vetitë kuruese të lëngut të shegës
  2749 Views Liked

  Lëngu i shegës është një ndër lëngjet më të rrallë në tokë për nga vlerat që ka për shëndetin. Ai është lengu “shërues” i pasur me antioksidantë, gjithmonë  vlerësuar si simbol i shëndetit. Shumë studime kanë vërtetuar që bëhet fjalë për një nga lengje më shëruese në botë për shkak të ndikimit të dobishëm në sistemin kardiovaskular, nervor dhe eshtëror, shkruajnë mediat. Është treguar që edhe doza ditore e ekstraktit të lengut te shegës nga i cili më së shpeshti konsumojmë çaj ose pekmez,...

  Read More
 • Recetë Gatimi
  Recetë Gatimi
  442 Views Liked

  "Im Shoq, i cili nuk është një kuzhinier, e shpiku këtë recetë duke parë se cfarë kishim atë ditë në frigorifer. Tani fëmijët tanë kanë ushqim të preferuar 'Daddy's Chickie' dhe pyesin vazhdimisht kur do e gatuajmë sërish." - tha Melisa kur e pyetën se nga i erdhi frymëzimi për këtë recetë të mrekullueshme.

  Read More
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale