Produkti arrin në destinacion për një interval kohe nga 1-3 ditë. Nëse porosia juaj nuk arrin brenda tre ditësh atëherë jeni të lutur të dërgoni email në adresën: pazar@pazariim.al dhe ne do të shqyrtojmë statusin e porosisë tuaj. Rimbursimet do të trajtohen përmes email-it nëse është e nevojshme.

Transportuesi

Ne përdorim transportuesin e mëposhtëm për të dorëzuar produktet tona:

  • ADEX

Çmimet e transportit

Norma e ngarkuar (çmimi total) për dërgimin e produkteve tuaja bazohet prej vendndodhjen tuaj. Para përfundimit të kontrollit dhe dërgimit të produktit, ju nuk do të njiheni me koston e transportit dhe çmimin total.


Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale