Përgjigje të pyetjeve tuaja


Cilat janë metodat e dërgimit të porosive?

Porositë tuaja dërgohen në rrethe me postë private nëpër rrethe dhe me korrier brenda Tiranës.

Për sa kohë do të më vijë porosia?

Porosia ju vjen për 1-2 ditë në rrethe dhe brenda ditës në Tiranë.

A i dërgoni porositë në cdo qytet të Shqipërisë?

Porositë dërgohen në cdo qytet ose fshat të Shqipërisë, mjafton që të ketë infrastrukturë rrugore.

Ne nuk kemi një dyqan fizik, cdo produkt dërgohet në vendndodhjen tuaj me anë të postave private. Ju sigurojmë dërgesë të shpejtë dhe të sigurtë kudo.


Cilat metoda pagese janë të pranueshme?

Momentalisht mënyra e pagesës është pagesa CASH në momentin që merrni produktin.


Cila është metoda për të bërë një porosi?

Ju mund të porosisni duke na kontaktuar në numrin e telefonit 0696118252, duke na shkruar në rrjetet tona sociale ose me anë të website-t tonë.

Kë duhet të kontaktoj nëse kam pyetje apo paqartësi?

Për pyetje ose paqartësi na kontaktoni në 0696118252 ose në chat-in tonë online.

A mundem të anulloj apo të ndryshoj porosinë?

Patjetër qe ju mund ta anulloni porosinë ose ta ndryshoni atë.

A mund ta kthej një produkt?

Ne mund tju ndërrojmë produktin nqs është i dëmtuar, jo funksional ose ndryshe nga ai që reklamojmë.


Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale