Rreth Nesh

Kompania jonë

Pazariim.al është një dyqan shitjesh online që synon t’i ofrojëblerësit shqiptar shumëllojshmëri produktesh me cilësinë dhe cmimin më të mirë në treg.

Ne jemi një subjekt i regjistruar në Institucionin e QKR në Shqipëri dhe ofrojmë seriozitetin tonë maksimal për t’ju ofruar garancinë maksimale në blerjet tuaja.

Vizioni ynë është të jemi qendra më e madhe tregtare ku cdo blerës të drejtohet për cdo produkt që mund t’i nevojitet.


Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale