Kodet Postare (Zip Code) sipas qyteteve të Shqipërisë:


Nr.QYTETIKODI POSTAR
1.TIRANË1001
2. KAMËZ1030
3. KAVAJË2501
4.RROGOZHINË2503
5.DURRËS2001
6.SHIJAK2013
7.KRUJË1501
8.FUSHË KRUJË1502
9.ELBASAN3001
10.CËRRIK3007
11.GRAMSH3301
12.LIBRAZHD3401
13.PRRENJAS3403
14.PEQIN3501
15.SHKODËR4001
16.KOPLIK4301
17.PUKË4401
18.FUSHË ARRËZ4402
19.FIER9301
20.PATOS9307
21.BALLSH9308
22.LUSHNJË9001
23.DIVJAKË9022
24.VLORË9401
25.HIMARË9425
Nr.QYTETIKODI POSTAR
26.KORÇË7001
27. MALIQ7005
28. BILISHT7006
29.POGRADEC7007
30.ERSEKË7401
31.LESKOVIK7402
32.SARANDË9701
33.DELVINË9704
34.GJIROKASTËR6001
35.KUÇOVË5301
36.TEPELENË6301
37.PËRMET6401
38.KËLCYRË6402
39.BERAT5001
40.URA VAJGURORE5007
41.ÇOROVODË5401
42.KUKËS8501
43.KRUMË8601
44.BAJRAM CURRI8701
45.LEZHË4501
46.RËSHEN4601
47.LAÇ4701
48.SHËNGJIN4503
49.BURREL8001
50.PESHKOPI8301
51.BULQIZË8401

Klikoni butonin më poshtë për të shfaqur të gjithë kodet e tjera postare të renditura sipas degës dhe komunës!


Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale