Ore tavoline me alarm dhe kalendar

Produkt i ri

1 690 Lekë

shpërndaje

Kjo orë tavoline është më shumë se një matës i thjeshtë kohe, është një pjesë elegante që spikat. Nje orë e lezeçme dhe e stampuar me ngjyra që përputhen me çdo dekor dhome. Kjo orë argëtuese dhe funksionale ka një kombinim frymëzues të projektimit, funksionalitetin, dhe sofistikimi që do të përmirësojë çdo temë dekori me stil dhe bukuri për shumë vite që do të vijnë. 

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale