Pjastër Remington S5500 E51 Sleek & Smooth Slim

Produkt i ri

9 490 Lekë

Flokë të lëmuar si mëndafsh dhe plot shkëlqim falë pjastrës Remington S1400 E51 .


Flokë të drejtë dhe me onde.
Pllaka qeramike 2 herë më të lëmuara.
Efekti zgjat 3 herë më shumë.
Kontroll dixhital i temperaturës nga 150°C - 230°C.
Gati për t'u përdorur pas 15 sekondave.
Fiket automatikisht pas 60 minutash.
Garancia 2 vjet.

shpërndaje

Nxehtësi150 - 230 gradë C
PllakaQeramike

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale