Pjastër Remington S9620 E51 Silk Wide Straightener

Produkt i ri

12 990 Lekë

Teknologjia e avancuar e kësaj pjastre kombinon veshjen qeramike me veshje argjendi për të krijuar pllaka më të nxehta, më të lëmuara dhe më cilesore, me efekt 3D.


Temperatura 150°C - 240°C .
150-170 gradë për flokë të hollë ose të dëmtuar.
170-200 gradë për flokë normalë dhe të shëndetshëm.
200-235 gradë për flokë të dendur dhe të vështirë për t'u stiluar.

Më shumë detaje

shpërndaje

Gati në 15 sekonda.
Pllaka të holla qeramike, përmbajnë 15 herë më shumë qeramikë se zakonisht.
Gjatësia e pllakave 110mm x 55 mm.
Celës bllokimi temperature.
Performancë profesionale.
Fiket auomatikisht pas 60 minutave.
Gjatësia e kordonit 3 m.
Garancia 2 vjet.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale