Tharëse Flokësh Remington D5220 E51 Pro-Air Turbo

Produkt i ri

5 490 Lekë

Fuqia 2400 W.
Gjeneron jone – 90% më shumë jone për flokë të paelektrizuar dhe me shkëlqim.
Indikator jonizim me dritë.
90 Km/h – Fuqi e madhe ajri për të tharë flokët më shpejt.
Jetëgjatësi motorri 2 herë më e madhe**

Më shumë detaje

shpërndaje

Fuqia2400 Watt

3 nivele nxehtësie.
2 nivele shpejtësie.
Funksion Turbo – rrit shpejtësinë e ajrit për t'i tharë flokët më shpejt.
Buton për ajër të ftohtë.
Kokë koncentrimi.
Difuzor.
Sita hiqet dhe pastrohet lehtësisht.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale