Tharëse Flokësh Remington D5215 E51 Pro Air Shine

Produkt i ri

5 490 Lekë

Fuqia 2300W.
Gjeneron 90% më shumë ione për flokë të shëndritshëm e të paelektrizuar.
3 nivele nxehtësie.
2 nivele shpejtësie.
Buton për ajër të ftohtë që të fiksoni krehjet.
Kokë koncentrimi.
Difuzor.
Sita hiqet dhe pastrohet lehtësisht.
Garancia 2 vjet.

shpërndaje

Fuqia2300Watt
Garancia2 vjet

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale