Pjastër Remington S9600 E51 Silk Straightener

Produkt i ri

11 990 Lekë

Teknologjia e avancuar e kësaj pjastre kombinon veshjen qeramike me veshje argjendi për të krijuar pllaka më të nxehta, më të lëmuara dhe më cilesore, me efekt 3D.


Temperatura 150°C - 240°C .
150-170 gradë për flokë të hollë ose të dëmtuar.
170-200 gradë për flokë normalë dhe të shëndetshëm.
200-235 gradë për flokë të dendur dhe të vështirë për t'u stiluar.

Më shumë detaje

shpërndaje

Gjatësia110 mm
Nxehtësi150 - 240 gradë C
PllakaQeramike

Gati në 10 sekonda.
Pllaka të holla qeramike, përmbajnë 15 herë më shumë qeramikë se zakonisht.
Gjatësia e pllakave 110mm.
Celës bllokimi temperature.
Performancë profesionale.
Fiket auomatikisht pas 60 minutave.
Gjatësia e kordonit 3 m.
Garancia 2 vjet.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale