Fshesë Me Korent JINKE

Produkt i ri

9 990 Lekë

-1 500 Lekë

11 490 Lekë

Fshesë me korent me fuqi të lartë!
Dizajn tepër Stylish dhe material cilësor ABS për jetëgjatësi të garantuar.
Pesha 6.9 kg.
Konfigurime të ndryshme sipas procesit që ju nevojitet.
Sistem me disa filtra.
Rrotullim 180 gradë për pastrim praktik.
Fuqia 2600W
Volumi i Ajrit : 50m3/h
Gjatësia e kordonit : 4 metra

shpërndaje

    30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

    Rregjistrohu për Newsletter

    Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale