Shtrydhëse Imaco JE26FC

Produkt i ri

7 990 Lekë

-4 000 Lekë

11 990 Lekë

Shtrydhëse Imaco për lëng të freskët në pak sekonda.

Fuqia 700 W.
Trup metalik.
Kapaciteti i kanës 1 litër.
2 nivele shpejtësie.
Këmbëza që nuk rrëshkasin për stabilitet dhe siguri gjatë proçesit të shtrydhjes.
Grykë e gjerë për të shtrydhur frutat pa i copëtuar paraprakisht.
Motorr i fuqishëm për lëng të freskët në pak sekonda.

shpërndaje

    30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

    Rregjistrohu për Newsletter

    Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale