Mashë automatike GW-360

Produkt i ri

2 990 Lekë

-1 500 Lekë

4 490 Lekë

Bëni onde të mëdha natyrale me mashën automatike me vetërrotullim.

Rrotullim automatik majtas dhe djathtas
4 nivele të ndryshme nxehtësie
Temperatura maksimale 220° C

Kordon i rrotullueshëm 360 gradë, diametri i pllakës 28mm

shpërndaje

    30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

    Rregjistrohu për Newsletter

    Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale