Split Ends Trimmer (Flokë pa të djegura)

Produkt i ri

7 990 Lekë

-7 000 Lekë

14 990 Lekë

Pajisje profesionale për fijet e djegura të flokëve.

Pastroni flokët nga të djegurat në kushte shtëpie pa shkurtuar gjatësinë!
Teknologjia e kësaj pajisjeje bën të mundur të pastroni cdo fije të dëmtuar nga flokët tuaj pa qenë nevoja të shkoni në parkueri dhe të prisni gjatësinë që mezi e keni arritur.

shpërndaje

    30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

    Rregjistrohu për Newsletter

    Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale