Hekur Rrobash Max

Produkt i ri

3 490 Lekë

-2 500 Lekë

5 990 Lekë

shpërndaje

2600 Watt Fuqi
Pllake qeramike
Hekurosje vertikale dhe hosrizontale
Me vetepastrim
Anti-rrjedhje
Anti-kalkare

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale