Shtrydhëse Kenwood Pure Juice JMP 600 WH

Produkt i ri

29 990 Lekë

Merrni nga frutat lëngun më të shëndetshëm që keni pirë ndonjëherë me anë të shtrydhëses Pure Juice JPM 600 WH.

Më shumë detaje

shpërndaje

Rrotullimet60 rrotullime/minute

Merrni nga frutat lëngun më të shëndetshëm që keni pirë ndonjëherë me anë të shtrydhëses Pure Juice JPM 600 WH.


84% më shumë lëng se shtrydhëset e tjera.
Proçes shtrydhjeje me anë të bluarjes, rrotullimit optimal me 60 rrotullime në minutë.
Reduktohet maksimalisht oksidimi i lëngjeve.
Ruan elemente të shendetshëm ushqimorë si enzimat, antioksidantet dhe lende ushqyese mikro.
Përdorini mbetjet për te bëre reçel, kek apo salca të ndryshme.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale