Tostier FUEGO EL-11A Zmadho

Tostier FUEGO EL-11A

Produkt i ri

2 190 Lekë

Tostiera Fuego është e vogël dhe nuk zë vend.

Më shumë detaje

shpërndaje

Fuqia750 Watt

Tostiera Fuego është e vogël dhe nuk zë vend.


Fuqia 750 W
Pllaka cilësore që nuk ngjisin.
Përshtatet lehtësisht në kuzhinën tuaj për shkak të përmasave dhe ngjyrës.
E përshtatshme për t'u përdorur nga studentët.
Merreni me vete kudo ku udhëtoni.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale