Ngrohëse Uji Kenwood

Produkt i ri

5 990 Lekë

Kenwood ka ibrikun e duhur për ju pavarësisht stilit që keni.

Ky produkt kombinon të gjitha vlerat themelore të Kenwood-it, duke ofruar prakticitet për përdoruesin, i cili gjithmonë kërkon besueshmëri në arritjen e rezultateve të kënaqshme

Më shumë detaje

shpërndaje

Kapaciteti6 filxhane

Kenwood ka ibrikun e duhur për ju pavarësisht stilit që keni.

Ky produkt kombinon të gjitha vlerat themelore të Kenwood-it, duke ofruar prakticitet për përdoruesin, i cili gjithmonë kërkon besueshmëri në arritjen e rezultateve të kënaqshme.

JKP230 është pjesë e një koleksion inovator, i cili përfshin produkte të thjeshta në përdorim dhe të përshtatshme edhe për hapësira të vogla kuzhine.


Pjesë e brendshme e lëmuar: për të mos krijuar precipitat dhe për pastrim sa më të lehtë.
Gradim sipas sasisë: Kurseni energji dhe ujë. Kapaciteti deri në 6 filxhanë.
Filtër i lëvizshëm: i vendosur në grykëzën e ibrikut që ndalon hyrjen e papastërtive në pijen tuaj.
Matës i nivelit të ujit: Një pjesë transparente që lejon shikueshmërinë e nivelit të ujit.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale