Ngrohëse Uji Russell Hobbs 20191-70

Produkt i ri

6 290 Lekë

Ngrohësja e ujit Russell Hobbs është ideale për kuzhina me hapesirë të limituar apo për të ngrohur sasi relativisht të vogël uji. E përshtatshme për t'u përdorur nga studentët ose nderkohë që akomodoheni gjatë një udhëtimi.

Më shumë detaje

shpërndaje

Ngrohësja e ujit Russell Hobbs është ideale për kuzhina me hapesirë të limituar apo për të ngrohur sasi relativisht të vogël uji. E përshtatshme për t'u përdorur nga studentët ose nderkohë që akomodoheni gjatë një udhëtimi.


Kapacitet 1 litër.
Zonë vlimi e shpejtë e cila tregon 3 opsione (1 gotë, 2 gota, 3 gota).
Zjen 1 gotë ujë në 55 sekonda*
Kursen deri në 66% energji**
Shikoni lehtësisht nivelin e ujit.
Çelës on/off me indikatror drite LED të kuqe.
Kordon i cili rrotullohet 360° dhe vend për t'a sistemuar kordonin nën pajisje.
Filtër i cili hiqet dhe astrohet lehtësisht.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale