Multi Cooker Dixhitale French Chef Pro + Tigan Guri

Produkt i ri

9 990 Lekë

-5 000 Lekë

14 990 Lekë

shpërndaje

® © Është e vetmja tenxhere që kursen energjine elektrike me ane të klasit të energjisë A++ © ®

 Fikje automatike pas proçesit të gatimit, siguron ushqimin nga djegia.
 Mund të gatuani çdo gjë me plot 18 programet e gatimit.
 Me kazanin 6 Litra mund të gatuani për të gjithë familjen.
 Nuk e nxjerr avullin dhe aromat e pakëndshme jashtë tenxheres.
 Super e shpejtë, gatuan deri ne 3 minuta. 
 Programues i kohës për gatim të mëvonshëm deri ne 24 orë.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale