Set Tiganësh Guri – Orange Stone

Produkt i ri

3 990 Lekë

-1 000 Lekë

4 990 Lekë

Tigan Guri 20 cm
Tigan Guri + Kapak Qelqi 24 cm
Tigan Guri + Kapak Qelqi 28 cm
Me induksion
Nuk gërvishet dhe nuk ngjit në mënyrë kategorike

shpërndaje

    30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

    Rregjistrohu për Newsletter

    Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale