Zierëse Me Avull (Me 2 Kate)

Produkt i ri

2 490 Lekë

-500 Lekë

2 990 Lekë

Zien vezët nëpërmjet avullit, deri ne 14 vezë
Zien perimet nëpërmjet avullit
Përdoret për të skuqur vezë, bërxolla, për të bërë krepa apo picë.
Pjesët hiqen dhe lahen lehtësisht.
Pajisja idele për t'u ushqyer shëndetshëm!

shpërndaje

    30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

    Rregjistrohu për Newsletter

    Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale