Makinë Mishi 3 Në 1 Zmadho

Makinë Mishi 3 Në 1

Produkt i ri

14 990 Lekë

Makina e mishit lehtëson punën në cdo kuzhinë me 3 funksionet e saj.


  • Grirëse Mishi
  • Rende kuzhine/Copëtues perimesh
  • Shtrydhëse domatesh/ perimesh
  • Çelës ON/OFF
  • Këmbëza që fiksohen mbi sipërfaqe
  • 550 W

Më shumë detaje

shpërndaje

Fuqia550 Watt
Lloji i TeheveÇeliku
  • Grirëse Mishi: – tehe celiku të veshur me inoks , 2 disqe të ndryshëm, shtojcë për salcice, trup masiv që shërben si shtytëse mishi, bazament plastik me kapak.
  • Rende kuzhine/Copëtues perimesh: 3 cilindra metalikë që grijnë feta-feta dhe fije-fije.
  • Shtrydhëse domatesh/ perimesh: sitë celiku e veshur me inoks.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale