Rubinet Dixhital Për Ngrohjen e Ujit

Produkt i ri

3 490 Lekë

-1 500 Lekë

4 990 Lekë

Ujë i ngrohtë në vetëm pak sekonda

Ekran dixhital

Rrotullim i rubinetit 360 gradë

Siguri maksimale

Kursen energjinë elektrike

CE《Çertifikim, i cili tregon që ky produkt është konform rregullave Europianë të shëndetit, sigurisë dhe mbrojtjes mjedisore.》

shpërndaje

Fuqia3 kW
Lloji i GypitInoks
Garancia3 muaj

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale