Pajisje Ekspresi

Produkt i ri

11 990 Lekë

-3 000 Lekë

14 990 Lekë

Përgatiteni vetë espresson tuaj të mëngjesit më pajisjen e ekspresit First Austria.

Kapaciteti: 1,25 litra.
Fuqia: 15 bar, 1050 W.
Valvulë sigurie.
Sitë dhe lugë çeliku te veshura me inoks.
Grykë avulli.
Përmasat: 25 x 35 x 34 cm

shpërndaje

    30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

    Rregjistrohu për Newsletter

    Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale