Plitke Dyshe Fuego ADS-253 Zmadho

Plitke Dyshe Fuego ADS-253

Produkt i ri

3 990 Lekë

Plitke Dyshe Fuego ADS-253
Plitka Fuego është praktike, funksionale dhe tepër e thjeshtë në përdorim.

Më shumë detaje

shpërndaje

Plitka përmban 2 sy, gjë e cila ju jep mundësinë për të vendosur në të enë me madhësi  të ndryshme.
Pllakat janë prej gize, edhe pasi fiket mban nxehtësine për pak kohë.
Kontrolli i temperaturës bëhet me anë të një rregullatori për secilën pllakë, i cili është me nivele të ndryshme.
Ka një dritë treguese për nxehtësinë.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale