Zbritje! Rubinet Elektrik Për Ngrohjen E Ujit Zmadho

Rubinet Elektrik Për Ngrohjen E Ujit

Produkt i ri

2 990 Lekë

-2 000 Lekë

4 990 Lekë

Ujë i ngrohtë në vetëm pak sekonda
Rrotullim i rubinetit 360 gradë
Siguri maksimale
Kursen energjinë elektrike

Më shumë detaje

shpërndaje

#CE 《Çertifikim, i cili tregon që ky produkt është konform rregullave Europianë të shëndetit, sigurisë dhe mbrojtjes mjedisore.》

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale