Smart Watch

Produkt i ri

3 490 Lekë

shpërndaje

Ore inteligjente me karte SIM

• Thirrje hyrese dhe dalese nepermjet SmartWatch-it tuaj: Suporton Micro SIM card (GSM/GPRS 850/900/1800/1900).
• Mos humb asnje njoftim nga telefoni jot: Te gjitha njoftimet qe do te vijne ne smartphonen tuaj mund t'i shihni nga kjo ore, duke perfshire edhe telefonatat.
• Pedometer, Sleep monitor, Sedentary reminder: Kujdeset per shendetin tuaj, regjistron aktivitetin tuaj sportiv, monitoron gjumin, ju kujton te merrni nje pushim.
• Musike (Suporton kufje me Bluetooth, regjistrues, Kamera: Nje menyre me e mire per te shijuar jeten.
• FUnksione te tjera: Anti-lost, Calculator, Bluetooth, Calendar, Photo Gallery, Remote camera, Alarm, Storage, World Time, StopWatch.

• 2 Bateri te levizshme 300 mAh.

• Facebook, Whatsapp, Twitter etj

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale