Frezë Për Thonjtë - Mercedes 2000

Produkt i ri

5 790 Lekë

Frezë profesionale për thonjtë tuaj apo të klienteve tuaja.

Më shumë detaje

shpërndaje

Frezë profesionale për thonjtë tuaj apo të klienteve tuaja.


6 koka të ndryshme për t'ju përshtatur çdo funksioni.
Mbështetëse për frezën.
Fuqia 10 W.
E lehtë dhe komode për t'u përdorur.

2 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale