Depilator Gemei 3 Në 1

Produkt i ri

2 990 Lekë

-1 000 Lekë

3 990 Lekë

Depilatori Gemei ju mundëson 3 funksione në një produkt te vetëm.

Më shumë detaje

shpërndaje

Orë pune45min

Depilatori Gemei ju mundëson 3 funksione në një produkt te vetëm.


Pajisje multifunksionale që përfshin kokën për lekurën e vdekur të këmbeve, kokën për shkulje dhe kokën për prerjen e qimeve që në rrënjë.
Shkul qime të shkurtra (nga 0,5 mm), pra mund ta përdorni direkt pas rruajtjes.
I dizenjuar për të reduktuar dhimbjen dhe për efiçencë më të lartë.
Ka në strukturë ndriçues LED për t'iu ndihmuar të dalloni edhe qimet më të imëta.
Përdoret me dhe pa kordon, pra mund ta përdorni kudo dhe kurdo.
Perfekt për ta marrë me vete ne udhetimet tuaja.
Koha e nevojshme për karikim: 8 orë.
Kohë pune me bateri : 45 minuta.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale