Depilator Remington EP6020C E51

Produkt i ri

10 990 Lekë

 Depilator me "dy koka" dhe "dy motorë".

Më shumë detaje

shpërndaje

 Depilator me "dy koka" dhe "dy motorë".


Sistemi që imiton funksionin e dy kokave njëkohësisht ka për qëllim krijimin e një këndi të përshtatshëm. 
Sistemi që imiton funksionin e dy motorëve njëkohësisht ka për qëllim të arrijë efiçencën e dy depilatorëve njëkohësisht.
2 nivele shpejtësie.
Dritë LED për të parë lehtësisht edhe qimet më të imëta.
Përdoret vetëm nëse vendoset në prizë.
Garancia 2 vjet.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale