Depilator Remington EP7030 E51 5 në 1 Cordless

Produkt i ri

12 990 Lekë

Bateri e karikueshme Li-Ion, 40 minuta kohë pune.
Depilatori nuk rrëshket mbi asnjë qime pa e shkulur atë.
40 piskatore.
Kokë që pret qimet që në rrënjë.

Më shumë detaje

shpërndaje

Orë pune40min

Bateri e karikueshme Li-Ion, 40 minuta kohë pune.
Depilatori nuk rrëshket mbi asnjë qime pa e shkulur atë.
40 piskatore.
Kokë që pret qimet që në rrënjë.
Impulse drite për të parë edhe qimet më të imta.
Kokat jane lehtësisht të lëvizshme dhe mund të lahen.
Kokë hidratuese me përmbajtje Aloe Vera.
Kokë e cila pret qimet e imëta në zona delikate.
Shkul edhe qimet më të shkurtra (0.5mm).
Lëkurë e lëmuar deri në 4 javë.
2 nivele shpejtësie.
Furçë pastrimi dhe çantë për të mbajtur aksesorët.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

Rregjistrohu për Newsletter

Informohu mbi të rejat më të fundit rreth ofertave tona speciale